In Centrum Kaatsheuvel wordt voor het derde jaar een mooi tweedaags zomerevenement georganiseerd met vele kleine ‘beleefmomentjes’ en verschillende thema’s. Het evenement bestaat uit het Anton Pieck Festijn, een Brocantemarkt, SteamPieck Muzieck en een Pasar Malam.

Anton Pieck Festijn (11:00 – 17:00 uur)

In de Hoofdstraat kom je meteen in de ‘Anton Pieck-sfeer’. Straatmuzikanten spelen hun SteamPieck Muzieck en ambachtslieden demonstreren hier hun oude ambachten. De winkels zijn open en voor de kinderen is er veel te doen met een ‘nostalgisch Anton Pieck-karakter’.

Brocantemarkt (11:00 – 17:00 uur)

In de Peperstraat kan je terecht voor leuke spulletjes uit grootmoeders tijd, maar ook om er een ‘terrasje’ te pikken onder het genot van een stukje ‘SteamPieck Muzieck’.

Pasar Malam (11:00 – 20:00 uur)

Op het Anton Pieckplein tref je een heuse zomerse Aziatische wereld aan. Een swingende Indorock-band, mooie dans, prachtige oosterse producten en grote terrassen. Voor een hele leuke prijs kan je er genieten van een Indisch gerecht en de drankjes van de horeca aan het plein.

Zomeravond (20:00 – 24:00 uur)

In de avonduren blijft het genieten met lichte entertainment op het grote podium. Van country tot easy listening en nummers uit de jaren ’50 en ’60.

Meer informatie is te vinden op www.in-kaatsheuvel.nl en www.antonpieckfestijn.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *